Over Humancipatie

Over Humancipatie


Humancipatie is een movement, die zich richt op het sterker maken van jou als mens, door jou in beweging te brengen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau waardoor je een persoonlijke groei doormaakt. Niks is gek bij ons! We halen alles uit de kast om nieuw leven en vertrouwen in jezelf op te bouwen. Dit doen we tijdens individuele gesprekken maar ook de kracht van een groep werkt te gek want wij willen dat je na afloop met volle overtuiging durft te zeggen: Ik ben te gek!

Wij van Humancipatie weten dat je behoefte hebt aan veiligheid zodat je vanuit kwetsbaarheid weer krachtig in het leven mag staan. Daarom kan je bij Humancipatie kiezen voor een gesprek of een route. Jij bepaalt het moment dat jouw verdieping in werking treedt. Humancipatie weet dat je soms jaren niet verder komt dan een gesprek want groeien naar een humaan persoon is een hele andere route dan de gemiddelde mens denkt. Jij hebt een authentieke pad te doorlopen met veel momenten waarbij jij je soms zult afvragen, ben ik nou gek aan het worden? Humancipatie helpt jou te herinneren wie je werkelijk bent.

Oprichter

Mijn naam is Bernadette Meulens,  op mijn blog vindt je gekke ideeën, gedachtes, constructies, die vaak veraf staan van de denk- en leefwijze van de maatschappij. Mijn doel is om jou te laten inzien dat de maatschappij anders, liefdevoller en humaner ingericht kan worden zodat iedereen ruimte krijgt om mens te zijn, ongeacht de situatie waarin men zich begeeft.

Afgelopen 10 jaar heb ik gezien en ervaren hoe onmenselijk de mens behandeld wordt, als familielid, als collega, als businesspartner, in organisaties en instellingen. Een steeds groter wordende groep denkt steeds vaker, ben ik nou gek aan het worden? Niet wetende dat men in een transformatie proces zit om  te gek te worden. Als Crazy Chick, heb ik de afgelopen 10 jaar deze route bewandeld en weet als moeder, als vrouw,, als trainer, als coach hoe organisaties angstvallig vasthouden aan processen die de mens niet meer dienen.

Mijn crazy chick periode heeft me ook veel goeds gebracht, ik heb ideeën en methodes ontwikkelt om organisaties of jouw als individu door deze transformerende periode heen te loodsen. Mijn werk achtergrond; trainer, coach, recruiter/consultant, boekhouder, secretaresse, verkoopster. Ik durf: voor een groep te spreken, kwetsbaar te zijn, gekke strategieën te bedenken, mijn intuitie en helder weten te gebruiken, en zoveel meer. Opleiding: wat ik nu en in de toekomst zal doen daar is geen opleiding voor. Mijn deskundigheid komt grotendeels van binnenuit. Ik “hoor” tijdens een meditatie of dagdroom wat ik mag doen.

Humancipatie is een movement  bedoeld om andere mensen de ruimte te geven om de transformerende route van “ik ben toch niet gek aan het worden” naar “ik ben te gek” zachter te doorlopen.  Durf je een gesprek, lezing of training aan met deze Crazy Chick? Of wil je meer over mijn persoonlijke ervaring weten? neem dan gerust contact met me op of blijf mijn blog volgen op https://www.crazychick.nl/ 

Back to Top