Humancipatie

Transformeert – in stilte in beweging

01

Herken je dit?

Ik heb een traumatische ervaring. Ik kan moeilijk mijn balans vinden. Ik heb een psychiatrisch verleden. Ik ben werkloos. Als ik mijn emoties uit dan word ik direct gelabeld.

Denk je weleens: Ik ben toch niet gek aan het worden?

02

In stilte in beweging.

Nee, je bent niet gek aan het worden!
Je bent een te gek mooi mens! Bij Humancipatie mag je in stilte terug naar je basis.

Ik loop

Hoe zwaar is jouw rugzak? Draag je de lasten van anderen met je mee? Daadkrachtig het leven bewandelen is iets anders dan leren je grenzen te bewaken. Is jouw fragiele kracht net zo sterk als de wind? Je leert om anders naar je mentale, emotionele en fysieke kracht te kijken.

Ik praat

“Ik ben niet gezien, niet begrepen”. Hoor je wat je zegt? Wat wil jij bij een ander kwijt? Waar komt het gevoel vandaan om “gehoord” te willen worden? Een gedicht, spoken word, muziek en of beelden brengen je dichter bij je eigen stem, je persoonlijke integriteit en zuiverheid.

Ik lach

Gefeliciteerd met je echtscheiding, ontslag, schulden, trauma. Wat gebeurt er als je vanuit een andere waarheid naar je leven kijkt? Transformatie vindt plaats als we de traan durven te vervangen met een lach. Stap voor stap leren kijken naar je leven vanuit observatie.​

03

Doel Humancipatie

Veiligheid, kwetsbaarheid, loslaten, transformeren. Het gemis of gebrek aan liefde heeft vele namen.
1

Veiligheid

Bij Humancipatie weten we dat je behoefte hebt aan veiligheid zodat je vanuit kwetstbaarheid weer krachtig in het leven mag staan. 


2

Gesprek of jouw pad?

Bij Humancipatie kan je kiezen voor een gesprek of jouw pad. Jij bepaalt zelf het moment dat jouw verdieping inwerking treedt. Ervaring leert dat je soms jaren niet verder komt dan een gesprek want groeien naar een humaan persoon is een heel ander pad dan de gemiddelde mens denkt. Jij hebt een authentiek pad te doorlopen met momenten waarbij jij je af zult vragen, ben ik nou gek aan het worden?  Humancipatie is een movement  bedoeld om jou de ruimte te bieden om de transformerende route naar “ik ben te gek” zachter te doorlopen.  Waarom? Een steeds groter wordende groep denkt, ik ben gek aan het worden! Men beseft veelal niet dat er een transformerende proces gaande is om te groeien in bewustzijn als mens. Het is een proces naar herinneren wie men werkelijk is, een te gek mooi mens.  


3

Herinneren

Wij helpen je te herinneren wie je werkelijk bent. Dit doen wij door jou in beweging te brengen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau waardoor je een persoonlijke groei doormaakt. Niks is gek bij Humancipatie. We halen alles uit de kast om nieuw leven en vertrouwen in jezelf op te bouwen.  


4

Authentieke Liefde

Veiligheid, kwetsbaarheid, loslaten, transformeren. Het gemis of gebrek aan liefde heeft vele namen. Doel van humancipatie is om jou te laten inzien dat de maatschappij anders, liefdevoller en humaner ingericht kan worden zodat iedereen ruimte krijgt om mens te zijn, ongeacht de situatie waarin men zich begeeft.

Een keer Afspreken?


Bel mij Terug

04

Complimenten.

Ik heb meer zelfvertrouwen en durf te praten.  Emel

Ik heb een baan en mijn eigen ik gevonden.  Lisanne

De opzet en uitvoering van de training zijn bijzonder waardevol. Bedankt voor zoveel wijze lessen en inzichten over wie we zijn en vooral dat we goed zijn zoals we zijn, ongeacht onze maatschappelijke positie. We hebben geleerd breder te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Geen enkele keer heb ik weerstand gevoeld . Mijn complimenten voor de opbouw en uitvoering van de cursus. Vanuit eigen ervaringen hebben jullie ons zowel als groep als ieder afzonderlijk, goed aangevoeld en zonder afstand gecoacht. 

Margo

05

Prijs.

Jouw bestaansrecht claimen met Humancipatie

GESPREK

€ 28,11

Incl. b.t.w.get started

Jouw Pad

€ 1971,

Incl. B.T.W.get started

06

Over.

Mijn naam is Bernadette Meulens,  ik ben de oprichter van Humancipatie en blogger van Crazychick. Bij Crazy Chick vindt je gekke ideeën, gedachtes, constructies, die vaak veraf staan van de denk- en leefwijze van de maatschappij. Mijn doel van Humancipatie is om jou te laten inzien dat de maatschappij anders, liefdevoller en humaner ingericht kan worden zodat iedereen ruimte krijgt om mens te zijn, ongeacht de situatie waarin men zich begeeft. 

Afgelopen 10 jaar heb ik gezien en ervaren hoe onmenselijk de mens behandeld wordt omdat men anders voelt, denkt of weet.  Een steeds groter wordende groep denkt steeds vaker: ben ik nou gek aan het worden? Men beseft niet dat men in een transformatie proces zit om “te gek” te worden. Ook ik heb de afgelopen 10 jaar deze route bewandeld en weet als moeder, als vrouw,, als trainer, als coach hoe onder andere organisaties angstvallig vasthouden aan processen die de mens niet meer dienen.  Mijn crazy chick periode heeft me ook veel goeds gebracht, ik heb ideeën en methodes ontwikkeld om organisaties, of jouw als individu door deze transformerende periode heen te loodsen.  Mijn deskundigheid komt van binnenuit. Het is mooi om te weten  dat je geliefd bent maar transformatie vindt plaats als je pijn doorleeft hebt en daarna gevoeld hebt wat authentieke liefde is. Niemand kan jou transformeren, ik ben er om je te helpen herinneren wie jij werkelijk bent en dat het tijd is om je bestaansrecht als mens te claimen.

07

Crazy Chick Blog

Gekke gedachtes, te gekke transformaties

Het ego met vakantie

In het centrum van je hart is een aankomst- en vertrekhal voor het Ego. Daar mag het Ego zich gaan herinneren (healen) waarom het gecreëerd is, namelijk als een tool van het hart om angst-energie te transformeren naar de bron: authentieke-liefde energie.
Liefde en het Hart. Meer is er niet nodig om de wereld beter te maken. Alles vanuit God gezien is simpel. Elk probleem is met Liefde op te lossen. Zodra het Ego de hoofdrol speelt wordt alles ingewikkeld en verandert de energie. Angst-energie zijn grootste vijand is de Authentieke Liefde-energie.
In Jip en Janneke taal; Angst-energie heeft flink geknoeid met de Liefde-energie. Terwijl je denkt dat je vanuit Liefde opereert is het in werkelijkheid angst-energie in vermomming. In het centrum van ons hart mag het Ego gezuiverd worden en opnieuw herenigd worden met de Authentieke Liefde-energie.

Schuld

Een grote groep van mensen zijn door omstandigheden flink in de problemen gekomen. Die omstandigheden variëren van scheiding, burnout, faillisement, depressie, etc.
Schuldhulpverlening is een winstgevend concept waarbij velen nog verder in de armoede of psychische ellende terechtkomen. Oordeel niet! De afgelopen tien jaar zijn velen in deze trechter terechtgekomen deels door verkeerde beslissingen, crisis en of trauma’s. Geweldige moeders en of vaders, intelligente free spirits,en lichtwerkers!. Deze bijzondere groep zit niet voor niets in de ellende. Veel organisaties noemen deze groep vastlopers. Wat zij vaak niet beseffen is dat deze groep van vast lopers juist vooruit lopers zijn!
Want bewustzijn kan niet van hoger hand opgelegd worden, wel van binnenuit en onderaan de maatschappelijke ladder. Tot een ieder die in deze situatie zit, wil ik zeggen, laat je waardigheid stralen!

8

Persoonlijk Gesprek


Ja Graag


Facebook


Twitter


Instagram


Linkedin